Bianca Dijkshoorn

IMG-20200311-WA0007

Mijn naam is Bianca Dijkshoorn, oorspronkelijk uit Capelle aan den IJssel, maar woon sinds 2017 met mijn vriend Gideon en onze vier lieve katten Link, Loki, Luka en James in Maastricht. Verder hebben wij nog een goudhamster genaamd Madness en een klein tropisch aquarium.

Mijn liefde voor dieren is al op jonge leeftijd ontstaan. Toen ik klein was hadden wij thuis vooral veel kleine huisdieren en toen eenmaal de eerste kat bij ons in huis kwam is mijn liefde uitgegroeid tot een passie. Hierna ben ik dan ook al snel begonnen met mij te verdiepen in dierenverzorging d.m.v. thuiscursussen en wisten familie en vrienden mij te vinden wanneer zij een oppas nodig hadden voor hun dier. Dat ik dit nu kan voortzetten op deze manier vind ik geweldig!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek. Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn vriend films of natuurdocumentaires te kijken of een (video)spelletje te doen. De overige tijd steek ik graag in het leren van nieuwe dingen, uiteraard vooral met betrekking tot dierenverzorging.

Opleidingen en cursussen

2018-2020

NHBO: Cursus Dieren EHBO

 

2018-2019

Laudius: Cursus Alles over Honden

 

2017

Laudius: Cursus Dierenverzorging

 

2010-2012

HBO Lerarenopleiding Duits, 2e graad