Dagoppas hond

Gaat u een dagje weg en mag de hond helaas niet mee? Dan kunnen wij twee maal langskomen om uw hond te verzorgen en twee fijne wandeling geven. Deze service geldt voor maximaal 2 dagen achter elkaar, meerdere dagen oppassen bieden wij niet aan.

Tijdens iedere wandeling staat snuffelen centraal. Dit is erg belangrijk voor honden en bij ons krijgen ze hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Tevens nemen we altijd wat voertjes mee voor extra snuffelwerkjes te creëren tijdens een wandeling.

Vindt uw hond een balletje of klos apporteren het einde om te doen? Dan gaat een speeltje natuurlijk ook mee. In principe houden we alle honden te allen tijde aangelijnd, maar met uw toestemming (en wanneer er een losloop gebied of speelweide aanwezig is) en een goed luisterende hond laten we ze ook los.

Voor de eerste keer wordt altijd een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis ingepland.

 

Tarieven

De tarieven gelden voor een wandeling met maximaal 2 eigen honden. Als u meer honden heeft of op uw verzoek een andere hond incidenteel mee wandelt komt er €3,50 per hond, per wandeling bij (maximum van 3 honden per wandeling).

 

Hondenoppas 30 minuten per bezoek 60 minuten per bezoek
1 bezoek per dag Zie uitlaatservice Zie uitlaatservice
2 bezoeken per dag € 20 € 28

 

Extra informatie

 

Reis- en parkeerkosten

De reiskosten bedragen €0,20 per km berekend vanaf 6218 HN in Maastricht. Als u in een betaald parkeren gebied woont komen deze kosten er erbij.

 

Feestdagen 2020

Er geldt een toeslag van €7,50 per dag op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (10 april); Pasen (12 en 13 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (21 mei); Pinksteren (31 mei en 1 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

 

Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.