Erica Karel-Ten Berge

facebook_1570210412808

Mijn naam is Erica Karel- ten Berge, en ik woon met mijn man Joel en 2 dochters Romy en Sofia in Maastricht.We hebben 2 cavia's (Shinead en Mattheo) en onlangs zijn wij trotse eigenaar geworden van onze hond Obi. Obi is een kruising tussen een Bichon Frisee en een Balonka Zwetna.

Ik heb een afgeronde HBO opleiding Facility Management en daarna ben ik altijd werkzaam geweest in de callcenter wereld. Zowel als medewerker customer support, sales support als in de functie van teamleider.

Toen de functie van dierenoppas/uitlaatservice voorbij kwam, gaf mij dit de mogelijkheid om te doen wat ik het liefste doe; Werken met dieren!
Mijn collega Merel, geeft mij trainingen over stressignalen bij honden en katten en samen wonen we regelmatig verschillende lezingen bij over hondengedrag. Onze kennis blijft hierdoor up to date waardoor ik uw hond een zo prettig mogelijke wandeling kan aanbieden en oog heb voor wat uw hond nodig heeft, en uw kat ontspannen in huis kan vertoeven als u als baasje er even tussen uit bent.

In mijn vrije tijd kook ik graag, kijk ik graag een mooie film en doe ik gezellige activiteiten met mijn gezin.

Opleidingen

2003

HBO Facility Management

 

1999

MBO Facilitaire Dienstverlening