Konijnen en kleine huisdieren

Als u op vakantie gaat wilt u uw huisdier(en) natuurlijk goed verzorgd achterlaten. Maar waar kiest u voor, een dierenpension, een persoonlijke oppasser of vraagt u af en toe de buren?

Sommige dieren vinden een pension leuk waar ze met andere soortgenootjes kunnen spelen. Echter kan het, zeker tijdens de vakanties, erg druk en massaal zijn waardoor uw dier zich niet prettig voelt. En af en toe de buren laten komen kan natuurlijk, maar weten ze ook voldoende van de huisdieren?

 

Hoe werken wij?

Als eerste maken we een (gratis) kennismakingsgesprek waarbij we bij u thuis kennis kom maken met uw huisdier(en). We kunnen zien of het klikt en waar alle benodigde spullen liggen om uw dier(en) te verzorgen. Afhankelijk van uw wensen komt een van ons ik één of twee keer per dag bij u aan huis om konijnen of andere kleine huisdieren te verzorgen. Er geldt een minimum van één keer per dag. Dit minimum is er om uw dier goed in de gaten te blijven houden.

 

Mijn dieren gebruiken medicatie

Dit is geen enkel probleem! Zoals u bij Kwalificaties kunt lezen is Merel afgestudeerd als paraveterinaire oftewel dierenarts assistente.

We kunnen samen een tijd afspreken waarop medicatie gegeven moet worden. Het voordeel als assistente zijnde is dat Merel goed herkent wanneer een dier zich niet goed voelt, daarop zal ze adequaat reageren door het dier te geven wat deze nodig heeft (bv. naar de (eigen) dierenarts te gaan).

 

Extra's

Naast het verzorgen van uw huisdier(en) zullen wij ook dagelijks uw post bijhouden en, indien gewenst, de planten in huis water geven. Afhankelijk hoe lang de oppasperiode duurt zullen we stofzuigen zodat u in een schoon huis thuis komt.

 

Tarieven

De tarieven worden berekend per bezoek, niet per dier. Een kennismakingsgesprek bij u aan huis is altijd gratis. Voor de oppasservice geldt een minimum bezoek van 1 maal per dag. Er geldt een maximum van 3 kleine huisdieren. Heeft u meer dieren? Dan komt er €5 per dier, per dag bij.

 

Kleine huisdieren oppas max. 30 minuten per bezoek max. 60 minuten per bezoek
1 bezoek per dag € 11 € 16
2 bezoeken per dag € 20 € 28

 

Extra informatie

 

Reis- en parkeerkosten

De reiskosten bedragen €0,20 per km berekend vanaf 6218 HN in Maastricht. Als u in een betaald parkeren gebied woont komen deze kosten er erbij.

 

Feestdagen 2020

Er geldt een toeslag van €7,50 per dag op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (10 april); Pasen (12 en 13 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (21 mei); Pinksteren (31 mei en 1 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

 

Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.