Dierenoppas en uitlaatservice Maastricht e.o.

Konijnen en kleine huisdieren

Als u op vakantie gaat wilt u uw huisdier(en) natuurlijk goed verzorgd achterlaten. Maar waar kiest u voor, een dierenpension, een persoonlijke oppasser of vraagt u af en toe de buren?

Sommige dieren vinden een pension leuk waar ze met andere soortgenootjes kunnen spelen. Echter kan het, zeker tijdens de vakanties, erg druk en massaal zijn waardoor uw dier zich niet prettig voelt. En af en toe de buren laten komen kan natuurlijk, maar weten ze ook voldoende van de huisdieren?

 

 

 

 

Hoe werk ik?

Als eerste maken we een (gratis) afspraak waarbij Merel van der Mullen bij u thuis kennis kom maken met uw huisdier(en). We kunnen zien of het klikt en waar alle benodigde spullen liggen om uw dier(en) te verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kom ik één of twee keer per dag bij u aan huis om konijnen of andere kleine huisdieren te verzorgen. Er geldt een minimum van één keer per dag. Dit minimum is er om uw dier goed in de gaten te blijven houden.

 

Mijn dieren gebruiken medicatie

Dit is geen enkel probleem! Zoals u bij over mij heeft kunnen lezen ben ik een afgestudeerd paraveterinaire oftewel dierenarts assistente.

We kunnen samen een tijd afspreken waarop medicatie gegeven moet worden. Het voordeel als assistente zijnde is dat ik goed herken wanneer een dier zich niet goed voelt, daarop zal ik adequaat reageren door het dier te geven wat deze nodig heeft (bv. naar de (eigen) dierenarts te gaan).

 

Mijn huisdier(en) hebben een gebruiksaanwijzing

Ook dit is geen probleem. Als professioneel gedragsdeskundige  kan ik dieren goed lezen en op hun gedrag reageren. Met de juiste aanwijzing(en) komen we er zeker uit!

 

Extra’s

Naast het verzorgen van uw huisdier(en) zal ik ook dagelijks uw post bijhouden en, indien gewenst, de planten in huis water geven. Afhankelijk hoe lang de oppasperiode duurt zal ik stofzuigen zodat u in een schoon huis thuis komt.

 

Tarieven

Mijn tarieven worden berekend per bezoek, niet per dier. Een kennismakingsgesprek bij u aan huis is altijd gratis.

 

Voor de oppasservice geldt een minimum bezoek van 1 maal per dag.

  • Eenmaal daags: €11 per dag
  • Tweemaal daags: €19 per dag

 

Er geldt een maximum van 4 kleine huisdieren. Heeft u meer dieren? Dan komt er €5 per dier, per dag bij.

 

Extra informatie

 

Reis- en parkeerkosten

De reiskosten bedragen €0,20 per km berekend vanaf de Van Akenweg 54 B in Maastricht. Als u in een betaald parkeren gebied woont komen deze kosten (afhankelijk van het aantal bezoeken) er erbij.

 

Feestdagen 2019

Er geldt een toeslag van €7,50 per dag op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (19 april); Pasen (21 en 22 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (30 mei); Pinksteren (9 en 10 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

 

Er wordt gebruik gemaakt van een oppascontract.