Merel van der Mullen

Photo Editor_kDzWLN (1)

Mijn naam is Merel van der Mullen en ik woon met mijn vriend Ward in Maastricht samen met onze katten Hunkie en Amy.

Ik heb het altijd een voorliefde voor dieren gehad. Het verbaasde dan ook niemand in mijn omgeving toen ik in 2008 besloot om mij ook professioneel toe te leggen op de zorg voor dieren. Enkele jaren later kwam ik voor het eerst in aanraking met een kattengedragsdeskundige. Al snel bleek dat ik grote interesse had in dierengedragskunde en ben ik gestart met de bachelor in Applied Animal Behaviour (UK).

Naast mijn werk als gedragsdeskundige, de uitlaatservice en dierenoppas werk ik ook bij Universiteit Maastricht als balie- en administratief medewerkster.

In mijn vrije tijd vind je mij snel op de actiefstal bij Marley, mijn Pure Raza Espanola paard. Ze is een echte puber dame en we houden ervan om samen te werken en op pad te gaan.

Mocht ik daarna nog wat tijd over houden dan lees ik graag nieuwe wetenschappelijke boeken en papers over honden- en katten gedrag. Ook ga ik graag naar de sauna om te ontspannen en kijk ik met Ward 's avonds naar een spannende serie of film.