Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dieren-oppas
Average rating:  
 16 reviews
by Maurice Gulpers on Dieren-oppas

We zijn heel tevreden met deze uitlaatdienst. Ze kunnen echt maatwerk leveren. Onze hond is iets ouder en heeft hart probleem. De uitlaatdienst past de wandeling hierop aan.

by Stéphanie on Dieren-oppas
Super blij met Erica en Merel!

Onze Coco wordt elke week twee keer opgehaald om lekker een uur te wandelen. Als we meer hulp nodig hebben, is dat altijd mogelijk, zo fijn! Coco krijgt tijdens de wandelingen alle aandacht die ze nodig heeft. We zijn super blij met Erica en Merel! 👏

by Sarah on Dieren-oppas
Helemaal Top!

Merel en Erica kwamen vrijwel meteen na onze aanvraag langs voor een kennismaking voor onze puppy. Merel heeft een paar dagen erna op hem gepast en heeft ons foto’s gestuurd en op de hoogte gehouden. Hondje vond het erg leuk. Echt een aanrader!!

by Paula on Dieren-oppas
Rustig aan het werk

Het werkt een stuk rustiger als je weet dat de hond zo halverwege de dag de onverdeelde aandacht van Erica of Merel krijgt en even lekker naar buiten kan.

by Meggy on Dieren-oppas
zeer tevreden

Merel kwam met onze speelse en drukke Viszla en Duitse staande wandelen. De Duitse staande is altijd wat mensenschuw, maar daar kwam ze snel overheen bij Merel. Het is mooi om te zien hoe goed ze wandelen met Merel. Ze zijn altijd heel blij als ze binnen komt. Ik zou zeggen, niet twijfelen: Merel kan heel goed met honden overweg!

by Chantalle Huntjens on Dieren-oppas
Honden oppas

We wilden laatst een dagje weg...ik had Merel opgebeld en ze had vrij snel tijd voor een kennismakingsgesprek..ging goed... Ook de hond ging meteen bij haar zitten..😊
Die dag dat we weg gingen is ze onze hond 2x komen uitlaten... Ze had zelfs nog een foto gestuurd.. leuk!
Was heel goed gegaan...wij blij... Hond blij 🙂👍
Ik zal haar zeker nog eens bellen als we nog een keer weggaan...
Super!

by Steffi on Dieren-oppas
Top. Top. Top

Ik werk zelf lange dagen en voor mijn 5 jaar oude border collie is dat niet fijn. Ik heb een onregelmatig rooster maar dat is helemaal geen probleem voor Merel. Ze is professioneel, heeft een goed hart en is altijd open en eerlijk. Mijn kleine meid komt geen aandacht meer te kort als Merel is geweest! Het leven zou een stuk moeilijker zijn zonder deze top meid.

by Miriam & Daniel on Dieren-oppas

Vanwege hun gevorderde leeftijd / ziekte kunnen mijn ouders helaas niet langer op onze drie katten passen als wij afwezig / met vakantie zijn. Zo kwamen wij bij Merel terecht. De eerste kennismaking was erg plezierig. Merel nam alle tijd om met de poezen kennis te maken en onze wensen aan te horen. Ze reageert erg snel op vragen en verzoekjes. Onlangs is ze een aantal dagen komen oppassen (2 bezoeken per dag). We ontvingen geregeld leuke updates en foto's. Zelfs onze schuwste kater heeft zich laten aanhalen. Merel was bovendien bereid onze planten water te geven. Het is een enorme geruststelling om te weten dat onze poezen in goede handen zijn als wij er niet zijn. We zullen bij een volgende gelegenheid zeker opnieuw van Merels diensten gebruik maken.

by Mauranne Hardy on Dieren-oppas
Hond uitlaten

Wij waren op zoek naar een geschikt persoon die af en toe onze hond kan uitlaten. Na een zoektocht zijn we bij Merel uitgekomen. Al direct bij de eerste kennismaking hadden wij alle vertrouwen in haar. Merel weet precies hoe ze met, in ons geval, honden moet omgaan, geeft deskundig advies en reageert snel op vragen. Pomme voelt zich helemaal happy bij haar komst!

by Lotte on Dieren-oppas
Hondje opppas

Merel is een lot uit de loterij. Sinds enige tijd laat ze in de avond het hondje van mijn moeder uit die tijdelijk bij mij is. Door omstandigheden red ik het niet zelf in de avond. Ze is geweldig met de hond. Hij begint al te piepen en te blaffen zodra de bel gaat. Merel begroet hem altijd op zijn hoogte. Een teken van een echt hondenmens. Ze is enthousiast, ontzettend goed met hem en heeft beduidend verstand van zaken. Daarbij is ze heerlijk betrouwbaar en punctueel. Ik beveel haar bij iedereen aan die het horen wil.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»