Uitlaatservice

Of u ons voor een enkele keer nodig heeft of op regelmatige basis, wij kunnen uw hond een fijne wandeling geven. Als gedragsdeskundige heeft Merel veel ervaring met honden die bijvoorbeeld andere honden of voorbijgaande fietsers niet zo leuk vindt. Deze kennis wordt up to date gehouden met nascholingen waar ook de medewerkers mee naartoe gaan.

Vindt uw hond een vreemde in huis heel spannend? Dat is geen probleem, wij weten hoe we uw hond zo fijn mogelijk op zijn/haar gemak kunnen laten voelen!

Een belangrijk punt tijdens iedere wandeling is snuffelen. Dit is erg belangrijk voor honden en bij ons krijgen ze hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Tevens nemen we altijd wat voertjes mee om extra snuffelwerkjes te creëren tijdens een wandeling.

 

dog-4471729_960_720
malinois-662784_960_720

Individuele wandelingen

Wij staan voor individuele zorg, wat betekent dat wij uw hond(en) bieden dat zij nodig hebben. Wij wandelen in uw eigen omgeving waardoor uw hond niet in een ophaalbusje wordt meegenomen. Vindt uw hond een balletje of klos apporteren het einde om te doen? Dan gaat een speeltje natuurlijk ook mee. In principe laten we alle honden te allen tijde aangelijnd, maar met uw toestemming (en wanneer er een losloop gebied of speelweide aanwezig is) en een goed luisterende hond laten we ze ook los.

Onze uitlaatservice wordt zonder andere honden gelopen en drukke uitlaatplekken worden vermeden, dit allemaal om uw hond(en) een rustgevende, leuke wandeling aan te bieden.

Kennismakingsgesprek

Voor de eerste keer wordt altijd een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis ingepland. Zo kunnen we zien of de klik er is en waar alle spullen liggen om te gaan wandelen.

Tarieven

De tarieven gelden voor een wandeling met maximaal 2 eigen honden. Als u meer honden heeft of op uw verzoek een andere hond incidenteel mee wandelt komt er €5,00 per hond, per wandeling bij (maximum van 3 honden per wandeling).

 

Uitlaatservice max. 30 minuten per wandeling max. 60 minuten per wandeling
1 losse wandeling € 9,50 € 12,50
Strippenkaart van 10 wandelingen € 90 € 120

 

Extra informatie

 

Reis- en parkeerkosten

De reiskosten bedragen €0,20 per km berekend vanaf 6218 HN in Maastricht. Als u in een betaald parkeren gebied woont komen deze kosten er erbij.

 

Feestdagen 2020

Er geldt een toeslag van €7,50 per dag op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (10 april); Pasen (12 en 13 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (21 mei); Pinksteren (31 mei en 1 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

dog-3066476_960_720

Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.