Dierenoppas en uitlaatservice Maastricht e.o.

Uitlaatservice

Van 5 t/m 13 oktober ben ik afwezig, telefoonjes/emails en bestellingen worden vanaf 14 oktober verwerkt.

Of u mij voor een enkele keer nodig heeft of op regelmatige basis, ik kan uw hond een fijne wandeling geven. Als gedragsdeskundige heb ik veel ervaring met honden die wat ‘probleempjes’ hebben met andere honden of bv. voorbijgaande fietsers, hierbij wordt altijd goed rekening gehouden met de grenzen van uw hond.

Tijdens iedere wandeling staat snuffelen centraal. Dit is erg belangrijk voor honden en bij mij krijgen ze hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Tevens neem ik altijd wat voertjes mee voor extra snuffelwerkjes te creëren tijdens een wandeling.

Vindt uw hond een balletje of klos apporteren het einde om te doen? Dan gaat een speeltje natuurlijk ook mee. In principe laat ik alle honden te allen tijde aangelijnd, maar met uw toestemming (en wanneer er een losloop gebied of speelweide aanwezig is) en een goed luisterende hond laat ik ze ook los.

Voor de eerste keer wordt altijd een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis ingepland.

 

Tarieven

De tarieven gelden voor een wandeling met maximaal 2 honden. Als u meer honden heeft komt er €3,50 per hond, per wandeling bij (maximum van 3 honden per wandeling).

Losse wandelingen

  • Wandeling van max. 30 minuten: €7,50
  • Wandeling van max. 60 minuten: €10

Strippenkaart

  • 10 wandeling van max. 30 minuten: €72,50
  • 10 wandeling van max. 60 minuten: €95

 

 

Extra informatie

 

Reis- en parkeerkosten

De reiskosten bedragen €0,20 per km berekend vanaf de Van Akenweg 54 B in Maastricht. Als u in een betaald parkeren gebied woont komen deze kosten er erbij.

 

Feestdagen 2019

Er geldt een toeslag van €7,50 per dag op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (19 april); Pasen (21 en 22 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (30 mei); Pinksteren (9 en 10 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

 

Er wordt gebruik gemaakt van een uitlaatcontract.